Antena Meniu Search
x

Video Emmanuel Macron a fost lovit cu un ou de un protestatar: "Dacă are să-mi spună ceva, să vină"

Preşedintele francez Emmanuel Macron a fost luat din nou drept ţintă, luni, la Salonul Internaţional al Restauraţiei şi domeniului Hotelier (SIRHA), la Lyon, unde un ou fost aruncat în direcţia sa, care a sărit, fără să se spargă, de pe umărul şefului statului, iar un tânăr care a aruncat oul, al cărui motiv rămâne necunoscut pentru moment, a fost reţinut şi evacuat de către forţele de ordne, relatează Le Figaro.

De Redactia Observator la 27.09.2021, 16:34
Emmanuel Macron a fost lovit cu un ou de un protestatar: "Dacă are să-mi spună ceva, să vină"
Emmanuel Macron a fost lovit cu un ou de un protestatar: "Dacă are să-mi spună ceva, să vină" - Profimedia Images

Într-o foarte scurtă înregistrare video, pusă în circulaţie pe reţele de socializare, un ou sare de pe umărul preşedintelui francez, fără să se spargă. Un bărbat tânăr este arestat imediat.

”Dacă are să-mi spună ceva, să vină”, a cerut şeful statului francez să-i fie adus autorul faptelor.

Aceasta nu este prima oară când se aruncă cu ouă în Emmanuel Macron. În 2017, pe când era candidat la preşedinţie, într-o vizită la Salonul Agriculturii, s-a aruncat cu un ou în el, care i s-a spart pe cap. În iunie, locatarul Palatului Élysée a fost pălmuit, într-o vizită la Tain, în Drôme.

Pe acelaşi subiect

”Nu exstă deplasare uşoară”, declara el atunci. Bărbatul care l-a pălmuit, Damien Tarel, a fost condamnat ulterior la patru luni de închisoare cu executare.

Emmanuel Macron nu este primul şef de stat francez vizat în acest fel. Predecesorul său, François Hollande, a fost acoperit cu făină la prezentarea unui raport despre locuinţe, pe când candida la preşedinţie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Emmanuel Macron a fost lovit cu un ou de un protestatar: "Dacă are să-mi spună ceva, să vină"