Antena Meniu Search
x

Video Evgheni Prigojin, şeful Wagner, publică un video cu presupusa repatriere a unor sicrie cu rămăşiţele unor militari ucraineni: "Au luptat cu curaj şi au pierit"

Fondatorul grupării de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, a publicat sâmbătă o înregistrare video care arată, potrivit declaraţiilor lui, sicrie care conţin trupurile militarilor ucraineni care sunt repatriaţi către teritorii controlate de Kiev, transmite Reuters, citat de Agerpres.

de Redactia Observator

la 04.03.2023, 15:18

Evgheni Prigojin, şeful Wagner, publică un video cu presupusa repatriere a unor sicrie cu rămăşiţele unor militari ucraineni: "Au luptat cu curaj şi au pierit"
- Profimedia

În înregistrarea video, Prigojin, îmbrăcat în uniformă militară, spune: "Trimitem acasă încă un transport cu luptători ai armatei ucrainene. Au luptat cu curaj şi au pierit. De aceea, ultimul camion îi va duce înapoi în patria lor".

În înregistrare pot fi văzuţi bărbaţi în uniformă care bat în cuie sicriele şi îi încarcă într-un camion. Unitatea condusă de Prigojin, care a lăudat în repetate rânduri armata ucraineană, este vârful de lance în asaltul asupra Bahmutului, a cărui cucerire ar fi pentru trupele ruse un pas către ofensiva spre oraşe mai mari din estul Ucrainei, precum Kramatorsk şi Sloviansk.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Evgheni Prigojin, şeful Wagner, publică un video cu presupusa repatriere a unor sicrie cu rămăşiţele unor militari ucraineni: "Au luptat cu curaj şi au pierit"