Antena Meniu Search
x

Video Explozie în centrul Parisului, urmată de un incendiu care a distrus mai multe clădiri. Autoritățile anunță cel puțin 29 de răniți

Cel puţin 29 oameni sunt răniţi, după o explozie urmată de un incendiu violent, în centrul Parisului. Faţada Academiei Americane din Paris din arondismentul 5 s-a prăbuşit, iar focul s-a extins la mai multe clădiri din jur. Explozia a avut loc în jur de ora cinci după amiază. Primăria din Paris a creat imediat o celulă de criză, iar prefectura le-a cerut oamenilor să nu vină în zonă. 

de Redactia Observator

la 21.06.2023, 22:55

Vezi și

Prefectura Poliţiei Parisului a revizuit miercuri seara în creştere bilanţul exploziei din arondismentul al V-lea al capitalei franceze la 29 de răniţi, între care patru în stare gravă, iar două persoane date dispărute în urma exploziei erau căutate între dărâmături anunţă Parchetul Parisului, relatează Le Figaro. Un bilanţ anterior anuţa 16 răniţi, inclusiv şapte în stare gravă.

”Trei persoane încadrate ca rănite grav au fost reîncadrate (ca rănite mai uşor). Majoritatea acestor răniţi sunt victime colaterale, rănite de suflul exploziei şi material proiectat. Căutările continuă”, a anunţat Prefectura Poliţiei Parisului.

Două persoane au fost date dispărute după explozie şi erau căutate între dărâmături, a anunţat Parchetul Parisului.Primele investigaţii sunt efectuate de către Poliţia Judiciară, la locul exploziei. Ele vizează să stabilească ce a cauzat această dramă, soldată cu 29 de răniţi. Originea expolziei este însă în continuare necunoscută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri externe » Explozie în centrul Parisului, urmată de un incendiu care a distrus mai multe clădiri. Autoritățile anunță cel puțin 29 de răniți