Antena Meniu Search
x

Video Familie cu doi copii, spulberată de mașina unor români pe drumul pe drumul Burgas - Malko Tarnovo, în Bulgaria

Traficul pe drumul Burgas - Malko Tarnovo a fost restricționat în zona satului bulgăresc Mladejko, în urma unui cumplit accident de circulație. Șase persoane, între care doi copii, au ajuns la spital după ce mașina unor români a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism, relatează btvnovinite.bg.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.10.2022, 11:23

Accidentul a avut loc duminică, la ora 4.30, apelul la serviciul de urgență anunțând o coliziune frontală între două mașini, pe drumul spre Malko Tarnovo. Din primele cercetări făcute de polițști la fața locului a reieșit că o mașină cu numere de înmatriculare românești, în care se aflau doi cetățeni români, se deplasau spre Malko Tarnovo când, din motive încă necunoscute, șoferul a pierdut controlul direcției și a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un Peugeot înmatriculat în Burgas, care se deplasa legal pe propria bandă în direcția Burgas. În ea se aflau un bărbat, o femeie și doi copii. 

Accident cu români în Bulgaria, pe drumul spre Malko Tarnovo. Traficul a fost restricționat mai multe ore

Toți cei implicați în accident au ajuns la spital, scrie portalul bnr.bg

Din fericire, însă, niciunuia nu îi este pusă viața în pericol. 

În urma accidentului, traficul a fost restricționat ore întregi, fiind folosite trasee ocolitoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Familie cu doi copii, spulberată de mașina unor români pe drumul pe drumul Burgas - Malko Tarnovo, în Bulgaria