Antena Meniu Search
x

Femeie executată live, pe Instagram. Cu mâinile pătate de sânge, bosniacul s-a lăudat că a luat multe vieţi. Au urmat clipe de haos: 3 morţi, sub ploaia de gloanţe

Clipe de haos în oraşul Gradacac din Bosnia şi Herţegovina. Trei oameni au murit şi mai multe persoane au fost rănite într-un schimb de focuri de armă. Totul s-a petrecut după ce un individ a transmis live pe Instagram momentul în care o femeie este executată. 

de Redactia Observator

la 11.08.2023, 16:29

Individul şi-a executat victima live, pe Instagram
Individul şi-a executat victima live, pe Instagram - Instagram

O operaţiune de amploare a poliţiei bosniace are loc în oraşul Gradacac, unde un bărbat a transmis live pe Instagram moartea unei femei. Victima a fost executată în direct, vineri dimineaţă, iar ulterior călăul ei a afirmat că a mai ucis alte câteva persoane. 

Femeie executată live pe Instagram

Potrivit Balkan Insight, individul le-a mărturisit celor care priveau ororile pe platforma de socializare că "vor fi martorii unei execuţii". Apoi, a luat un pistol şi a împuşcat-o mortal pe femeie. "Am împuşcat şi un agent de poliţie, dar a reuşit să scape. A fugit cu o Skoda şi nu l-am putut ajunge din urmă cu BMW-ul meu", a mai spus bărbatul.

Procurorii au declarat că cel puţin trei oameni au murit, iar alţi câţiva au fost răniţi în legătură cu acest caz. Oamenii legii încercau să-l prindă pe ucigaş, identificat drept Nermin Sulejmanovic.

Pe acelaşi subiect

"Au fost raportate focuri de armă în Gradacac, iar în timpul operaţiunii mai multe persoane au fost rănită, arată rapoartele preliminare. Se fac eforturi intense pentru a localiza individul", se arată într-o declaraţie a Poliţiei din districtul bosniac Tuzla. Localnicii au fost sfătuiţi să rămână în case şi să evite deplasările neesenţiale.

Criminalul s-a sinucis. Cine sunt victimele

"Fugarul s-a sinucis înainte de a fi arestat", informează într-un scurt comunicat poliţia din regiunea Tuzla. Potrivit mai multor media locale din mica ţară balcanică, acest bărbat şi-a ucis întâi soţia, difuzând crima pe reţelele sociale, iar apoi a împuşcat mortal alte două persoane, un bărbat şi pe fiul său.

Potrivit canalului de televiziune regional N1, înainte de a fi capturat de poliţie, autorul seriei de crime, un instructor de fitness din Gradacac, a publicat de mai multe ori înregistrări pe reţelele sociale în care a făcut bilanţul faptelor sale.

Zeci de femei, ucise în Bosnia în 7 ani

În ultimii şapte ani, 60 de femei au avut parte de morţi violente în Bosnia şi Herţegovina. Doar anul trecut au fost înregistrate opt cazuri. Iar în realitate, dincolo de statisticile oficiale, numerele pot fi mult mai mari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Femeie executată live, pe Instagram. Cu mâinile pătate de sânge, bosniacul s-a lăudat că a luat multe vieţi. Au urmat clipe de haos: 3 morţi, sub ploaia de gloanţe