Antena Meniu Search
x

Femeie hărțuită sexual de un polițist britanic, după ce a fost jefuită. O invita în baruri și îi spunea că arată ”uimitor de fierbinte”

O tânără de 33 de ani din Anglia dă în judecată Poliția Metropolitană spunând că a fost hărțuită sexual de un detectiv, cu peste 10 ani în urmă, în urma unui jaf. Kristina O'Connor, fiica regretatului comendiant Des O'Connor, a făcut acest demers după ce detectivul hărțuitor a rămas în serviciu.

de Redactia Observator

la 06.02.2022, 11:34

Femeie hărțuită sexual de un polițist britanic, după ce a fost jefuită. O invita în baruri și îi spunea că arată ”uimitor de fierbinte” - thetimes.co.uk

Kristina O'Connor povestește că, în 2011, a sunat la poliție și a anunțat că un grup de bărbați a atacat-o și ca să-i fure telefonul mobil, lângă casa ei din Londra. Ea a fost intervievată atunci de inspectorul șef detectiv James Mason, de 43 de ani, care era detectiv sergent la acea vreme. 

Polițistul îi trimitea mesaje cu tenta sexuală tinerei, după jaf

Tânăra spune că ofițerul i-a adresat întrebări „invazive” cu ”tentă sexuale” și ulterior s-a trezit cu mesaje nepotrivite, din partea acestuia, în care i se spunea că ”arată uimitor de fierbinte” și o invita să bea ceva împreună, scrie Daily Mail.

La o audiere din 5 octombrie a anului trecut, DCI Mason a fost acuzat că a încălcat standardele de comportament profesional și i s-a dat un avertisment scris final. El și-a păstrat funcția, în ciuda faptului că acuzațiile ce i-au fost aduse au fost dovedite în instanță.

Pe acelaşi subiect

Femeia a dat în judecată Poliția Metropolitană pe care o acuză că încurajează misoginismul

Acum,  Kristina O'Connor lansează o revizuire judiciară împotriva Met pentru că încurajează și normalizează misoginismul.

”Prin cuvântul acum, vreau să încurajez mai multe femei să facă dezvăluiri despre experiențele lor negative cu poliția. Este dificil și necesită curaj, știu, dar dacă destule femei vor face asta, atunci Met-ul nu le va putea considera excepții”, a spus ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Femeie hărțuită sexual de un polițist britanic, după ce a fost jefuită. O invita în baruri și îi spunea că arată ”uimitor de fierbinte”