Antena Meniu Search
x

Festivitate din SUA, transformată în baie de sânge. Trei persoane au fost înjunghiate în timpul unei petreceri pe vapor

Cel puţin trei persoane au ajuns la spital după ce au fost înjunghiate în timpul unei petreceri pe un vapor, în statul New York.

de Redactia Observator

la 22.04.2024, 09:04

Vezi și

Victimele au fost duse la spital și sunt în stare stabilă. Ar fi vorba de trei bărbaţi cu vârstele cuprinse între 20 şi 40 de ani.

În momentul atacului, 3.000 de persoane se aflau la bordul navei. Deocamdată, poliţiştii nu au arestat nici un suspect.

Atac armat în timpul unei petreceri de cartier

Nu este singurul incident de acest fel care a avut loc în weekend, în SUA. Cel puțin două persoane au fost ucise şi alte șase au fost rănite după ce au fost împușcate în timpul unei petreceri de cartier în oraşul Memphis, din statul american Tennessee.

Potrivit poliției, împușcăturile au avut loc la o petrecere la care luau parte în jur de 300 de persoane. Un total de opt victime au fost împușcate la eveniment, a transmis poliția, potrivit.

Doi bărbați au fost declarați morți la fața locului, în vreme ce unul din cei şase răniţi este „în stare critică”. Niciun suspect nu a fost arestat până sâmbătă seara, potrivit poliției. Autoritățile cred că cel puțin două persoane au deschis focul la petrecere, a declarat sâmbătă seară șeful poliției din Memphis, Cerelyn Davis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Festivitate din SUA, transformată în baie de sânge. Trei persoane au fost înjunghiate în timpul unei petreceri pe vapor