Antena Meniu Search
x

Fetiță abandonată de Crăciun, într-o groapă de gunoi, forțată să mănânce resturile aruncate

Anastasia, o fetiță de numai cinci ani, a fost abandonată de Crăciun, chiar de tatăl ei, într-o groapă de gunoi și a fost găsită în timp ce căuta mâncare în gunoaie.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 02.01.2020, 22:05

Anastasia, o fetiță de numai cinci ani, a fost abandonată de Crăciun, chiar de tatăl ei, într-o groapă de gunoi și a fost găsită în timp ce căuta mâncare în gunoaie.

Fetița, care a fost abandonată și la naștere, a crescut într-o orfelinat din Odesa (Ucraina), iar în urmă cu șase luni, respectiv în iunie 2019, a fost luată de tatăl ei.

Bărbatul a mințit autoritățile că are un loc de muncă și unde să stea și astfel a obținut custodia micuței Anastasia.

Astfel, înainte de Crăciun, bărbatul și-a abandonat fiica într-o groapă de gunoi a orașului, acolo unde copila a început să locuiască într-un cort ridicat de oamenii străzii.

Pe acelaşi subiect
Fetița abandonată la groapa de gunoi a locuit într-un cort

Timp de o săptămână, până pe 30 decembrie, Anastasia a dormit în cort, alături de oamenii străzii și a mâncat ce a găsit printre gunoaie.

O angajată de la Protecția Copilului a fost cea care a găsit-o pe fetiță la groapa de gunoi și a salvat-o. Anastasia s-a întors într-un centru de plasament și a primit îngrijirile necesare.

"Este incredibil cât de mulți oameni au trecut pe lângă ea și nu i-au dat atenție. Nimeni nu a sunat la Poliție să anunțe că fetița este de zile întregi în groapa de gunoi", a declarat Nata Samokhina pentru DailyMail.

Anastasia, fetița abandonată la groapa de gunoi, a dormit într-un cort

Polițilștii au deschis o anchetă și îl caută acum pe tatăl fetiței pentru a-l pune sub acuzare.

De asemenea, trei oameni ai străzii, care au locuit în cort cu fetița, sunt investigați pentru a explica de ce nu au raportat faptul că micuța a fost abandonată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Fetiță abandonată de Crăciun, într-o groapă de gunoi, forțată să mănânce resturile aruncate