Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Fetiţă de un an, atacată într-un parc din Barcelona de un necunoscut. Momentul îngrozitor, sub ochii părinţilor ei

Incident violent fără precedent în Barcelona. O fetiţă de doar un an a fost atacată de un necunoscut într-un parc.

de Redactia Observator

la 08.10.2024 , 14:12

Copila se plimba de mâna părinţilor ei, pe o alee, când un individ de naționalitate nord-africană s-a apropiat de ei şi a iscat un conflict.

Când tatăl l-a rugat să păstreze distanţa, individul a ameninţat că o va ucide pe fetiţă şi a lovit-o cu palma peste faţă. Imaginile au provocat un val de revoltă în rândul internauților.

Bărbatul a atacat mai multe persoane fără motiv

Vezi și

Poliția catalană a anunţat că agresorul a fost identificat şi arestat. Nu a fost singura agresiune comisă de către bărbatul în vârstă de 31 de ani, care se presupune că a agresat două alte persoane în weekend. În aceeaşi zi, au fost depuse alte trei plângeri împotriva lui, pentru alte atacuri.

O altă presupusă victimă a atacatorului este un bărbat de 60 de ani, care a suferit tăieturi la față și vânătăi pe întregul corp. Autoritățile au reușit să-l identifice pe atacator şi urmează să apară în fața instanței marți. Potrivit poliției, fetița implicată în incident a suferit răni minore și nu a necesitat tratament spitalicesc. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă costă mai mult chiria anul acesta faţă de 2023?
Observator » Ştiri externe » Fetiţă de un an, atacată într-un parc din Barcelona de un necunoscut. Momentul îngrozitor, sub ochii părinţilor ei