Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Caz șocant în Italia! O fetiță româncă de doar un an a fost împuşcată în spate chiar în braţele mamei sale

Focuri de armă în plină stradă la Roma. O fetiţă de doar un an a fost împuşcată în spate chiar în braţele mamei sale românce. Femeia spune că a auzit o pocnitură puternică, dar nu a realizat iniţial ce s-a întâmplat.

de Redactia Observator

la 19.07.2018 , 11:01

Focuri de armă în plină stradă la Roma. O fetiţă de doar un an a fost împuşcată în spate chiar în braţele mamei sale românce. Femeia spune că a auzit o pocnitură puternică, dar nu a realizat iniţial ce s-a întâmplat. Bebeluşul a fost operat de urgenţă însă starea sa rămâne gravă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional.

Tragedia s-a produs în apropiere de o tabără de romi din capitala Italiei, care a mai fost ţinta atacurilor xenofobe în trecut. Fetiţa, în vârstă de un an, a fost împuşcată în spate chiar în timp ce mama ei o ţinea în braţe.

Autorul nu a fost prins, însă carabinierii au deja un cerc de suspecţi.

Vezi și

Reprezentantul Asociaţiei Românilor din Italia a explicat că exista o tensiune continuă din cauza numărului tot mai mare de migranţi şi a povestit că la Roma s-au început un val de raiduri în taberele acestora.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Caz șocant în Italia! O fetiță româncă de doar un an a fost împuşcată în spate chiar în braţele mamei sale