Antena Meniu Search
x

Video Fostul președinte american Bill Clinton este internat la Terapie Intensivă, cu o infecție răspândită în sânge

Fostul președinte Bill Clinton a fost internat în spital pentru o infecție a tractului urinar care s-a răspândit ulterior în sânge, notează CNN.

de Redactia Observator

la 15.10.2021, 14:05

Vezi și

Spitalizarea a avut loc în California, la centrul medical Irvin. Clinton este în recuperare şi are o stare generală bună, asigură apropiaţii săi.

"A fost internat la UCI pentru monitorizare atentă și i s-au administrat antibiotice. El va rămâne la spital pentru monitorizare", se arată într-o declarație comună a dr. Alpesh Amin, președintele Centrului Medical UC Irvine și a Dr. Lisa Bardack, medicul personal al lui Clinton. Aceștia au spus că Clinton se află la terapie intensivă pentru confidențialitate și siguranță, nu pentru că există o nevoie medicală care să reclame terapia intensivă.

Medicii dau asigurări că spitalizarea nu este legată de COVID

Clinton, aflat în California pentru un eveniment privat în cadrul fundației sale, se simțise obosit și după o serie de teste medicale a fost dus de urgenţă la spital.

''Fostul preşedinte Clinton a fost internat marţi seara la Centrul Medical UCI, pentru a primi tratament pentru o infecţie care nu are legătură cu Covid'', a scris pe Twitter purtătorul de cuvânt allui Bill Clinton, Angel Urena.

Al 42-lea preşedinte american a fost în funcţie din 1993 până în 2001, iar la 46 de ani a fost cel mai tânăr preşedinte ales vreodată. În 2010, a suferit o intervenţie de angioplastie și i s-au introdus două stenturi pentru a deschide o arteră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Fostul președinte american Bill Clinton este internat la Terapie Intensivă, cu o infecție răspândită în sânge