Antena Meniu Search
x

Foto Fotbalistul Flavius Daniliuc, implicat într-un accident rutier. Fundaşul de la Salernitana a intrat din plin cu Audi-ul într-un camion, în Italia

Fotbalistul cu origini româneşti Flavius Daniliuc a fost implicat într-un accidentul rutier marţi. Jucătorul de la Salernitana se deplasa spre Salerno când, din motive aflate în prezent investigate, a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un camion din fața lui.

de Redactia Observator

la 31.10.2023, 15:20

Totul s-a petrecut după antrenamentul de fotbal în vederea meciului de mâine cu Sampdoria, din Cupa Italiei. Flavius se întorcea la Salerno când a pierdut controlul Audiului cu care se deplasa și s-a ciocnit violent de camion, relatează lacittadisalerno.

A fost ajutat rapid dar starea lui a părut imediat bună, atât de bună încât va participa şi la cantonamentul de dinaintea meciului. La locul accidentului s-au aflat polițiști locali pentru a cerceta cazul.

Flavius Daniliuc are 22 de ani şi s-a născut la Viena, dar părinţii lui sunt originri din Suceava. În Viena a şi jucat mulţi ani, printre echipe fiind şi Rapid Viena. A participat la un trial organizat de Real Madrid şi a rămas în Spania vreme de 4 ani, după care a fost luat de Bayern Munchen. Iar din 2020 până în 2022 a fost componentul echipei OGC Nice. În vara anului trecut, Salernitana a plătit 5 milioane de euro pentru transferul său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Fotbalistul Flavius Daniliuc, implicat într-un accident rutier. Fundaşul de la Salernitana a intrat din plin cu Audi-ul într-un camion, în Italia