Antena Meniu Search
x

Frate și soră, găsiți morți în casă după ce și-au pierdut mama din cauza sinuciderii, iar tatăl a murit bolnav de cancer, în Anglia

Un frate și o soră care și-au pierdut mama în copilărie, după ce s-a sinucis, au fost găsiți morți în casă la doar două săptămâni după ce tatăl lor a murit de cancer. ”Copiii nu au trecut niciodată peste moartea mamei lor”, spune o rudă a celor doi.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 04.08.2021, 11:23

Poliția supraveghează o clădire în care s-a petrecut un incident
Frate și soră, găsiți morți în casă după ce și-au pierdut mama din cauza sinuciderii, iar tatăl a murit bolnav de cancer, în Anglia - Profimedia Images imagine ilustrativa

Chris și Nicola Long, ambii în vârstă de 40 de ani, au fost găsiți morți în casa părintească de lângă Norwich, Norfolk, după ce tatăl lor s-a stins bolnav de cancer la vârsta de 70 de ani. Cei doi frați, descriși de vecini drept extrem de retrași, s-ar fi luptat cu probele emoționale întreaga lor viață, după ce mama lor, Margaret, s-a aruncat într-un râu și a murit înecată pe când ei erau doar niște copii.

Tatăl și-a crescut fiul și fiica de unul singur, după sinuciderea femeii, iar cei trei au rupt legătura cu restul familiei.

Circumstanțele din jurul morții celor doi frați rămân neclare

”Copiii nu au trecut niciodată peste moartea mamei lor. E singurul lucru despre care se plângea bărbatul. Cu câteva săptămâni în urmă l-am văzut pe drum cu o valiză. Ultima dată când am văzut întreaga familie a fost acum aproximativ o lună. Am fost șocat când am aflat ce s-a întâmplat. Îmi pare rău pentru ei, erau o familie destul de drăguță”, a povestit o vecină care le știa drama, potrivit Mirror.

Pe acelaşi subiect

Dick a spus: „Au avut o viață grea, mama lor a murit când erau tineri. Chris a renunțat la familie. Copiii nu au plecat niciodată nicăieri, erau extrem de retrași”, a spus și unchiul celor doi, Dick Forster.

Rudele spun că familia era extrem de retrasă, după sinuciderea femeii

Mătușa lor, Irene Northfield, a spus că întreaga familie i-a fost devotată lui Chris și copiilor săi, dar ei au ales să păstreze distanța. „Toată familia le-a fost devotată. Toți au făcut încercări să se apropie de ei, dar nu lăsau pe nimeni. Pentru că erau adulți, nu puteai face nimic".

Ofițerii continuă să facă anchete pentru a stabili circumstanțele care au condus la moartea bărbatului și a femeii. "Cu toate acestea, credem că acesta este un incident izolat și în prezent nu căutăm pe altcineva în legătură cu acesta”, a mai transmis poliția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri externe » Frate și soră, găsiți morți în casă după ce și-au pierdut mama din cauza sinuciderii, iar tatăl a murit bolnav de cancer, în Anglia