Antena Meniu Search
x

Video Gabriela și fiica ei Renata, ucise de soțul italian în casa lor din Modena, erau din Bacău. Fiul de 17 ani al cuplului dormea în momentul tragediei

Sfârşit cumplit pentru o româncă şi fiica ei care au fost ucise de un italian în vârstă de 69 de ani. Bărbatul era soţul femeii, iar dubla crimă a avut loc chiar în ziua pronunţării divorţului dintre cei doi. Românca avea 47 de ani, iar fiica ei, 22. Erau din Bacău, dar locuiau de două decenii în Italia. Vă avertizăm că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 14.06.2022, 14:15

Vezi și

Bărbatul le-a împuşcat în bucătăria casei în care locuiau, apoi a sunat la poliţie dintr-un bar aflat în apropierea vilei. Carabinierii l-au arestat. 

O apropiată a familiei a mărturisit că atât mama, cât şi fiica ei se temeau că italianul le-ar putea face ceva rău: "Era speriată. Spunea, o să vezi că el va face ceva ca să ne alunge! El poate face orice. El poate face orice, îmi spunea ieri... şi uite ce a făcut".

FIul Gabrielei și al italianlui dormea în momentul tragediei

În vila în care a avut loc dubla crimă se afla şi băiatul pe care românca îl avea cu italianul. Adolescentul are 17 ani şi dormea în momentul tragediei. 

Pe acelaşi subiect

Se pare că totul ar fi pornit de la locuința în care trăiau atât victimele, cât și autorul crimei. Italianul și soția lui româncă se aflau în proces de divorț, iar tragedia a avut loc cu puțin timp înainte ca judecătorii dea un verdict în cazul separării celor doi. 

Femeia de 47 de ani și fiica ei se temeau că vor fi alungate din casă, iar italianul de 69 de ani se temea că va pierde imobilul construit pentru a trăi împreună. Bărbatul a luat arma pe care o avea în casă și le-a împușcat pe cele două în bucătărie. Mai întâi a ucis-o pe fiica sa vitregă, apoi pe soție. A mers apoi la un bar din apropiere, de unde a sunat la poliție. 

Criminalul și soția lui româncă erau căsătoriți de 20 de ani

Carabinierii au fost alertați și de vecinii care au auzit împușcăturile. Italianul a fost ridicat din bar, cărăra le-a povestit cum s-au derulat lucrurile. A fost la o închisoare de maximă siguranță, sub acuzația de omucidere multiplă. Cei doi erau căsătoriți de 20 de ani, dar în ultimii doi ani relația lor s-a deteriorat, motiv pentru care au și intentat procesul de divorț. În ultima perioadă, femeia a depus maimulte plângeri împotriva lui, acuzându-l că este violent. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Gabriela și fiica ei Renata, ucise de soțul italian în casa lor din Modena, erau din Bacău. Fiul de 17 ani al cuplului dormea în momentul tragediei