Antena Meniu Search
x

Video Gafă la o petrecere de dezvăluire a genului unui bebeluş din UK. Părinţii au fost anunţaţi că vor avea un băiat, deşi în realitate copilul este fată

Gafă de proporţii la o petrecere de dezvăluire a genului unui bebeluş din Marea Britanie. Un cuplu a plătit administratorii unui turn faimos din Portsmouth să schimbe culorile luminilor din exteriorul clădirii în albastru sau roz în timpul unui eveniment urmărit în direct online de 13 mii de oameni. 

de Redactia Observator

la 21.02.2022, 08:11

Vezi și

Turnul a afişat o perioadă îndelungată culoarea albastru, incorectă, iar cuplul şi toţi invitaţii au crezut că vor avea un băiat. Mai mult, bărbatul a lansat cererea de căsătorie în momentul în care luminile erau albastre.  Ulterior aceasta a fost schimbată în roz şi a rămas aşa până la final. 

Confuzi, cei doi iubiţi au fost nevoiţi să îşi sune o prietenă care ştia de la medici sexul şi au aflat că într-adevăr vor avea o fată, a treia pentru cuplu. 

Compania care s-a ocupat de eveniment şi-a cerut scuze publice şi a returnat cuplului suma plătită. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Gafă la o petrecere de dezvăluire a genului unui bebeluş din UK. Părinţii au fost anunţaţi că vor avea un băiat, deşi în realitate copilul este fată