Antena Meniu Search
x

Guvernul grec a transmis noul plan de reforme

Grecia a făcut pasul decisiv pentru a rămâne în zona euro şi a evita incapacitatea de plată. Planul de reforme promis creditorilor europeni a ajuns pe masa de la Bruxelles cu două ore înainte ca termenul limită să expire

Vezi și

Grecia a făcut pasul decisiv pentru a rămâne în zona euro şi a evita incapacitatea de plată. Planul de reforme promis creditorilor europeni a ajuns pe masa de la Bruxelles cu două ore înainte ca termenul limită să expire. 

Acum însă, premierul Alexis Tsipras va trebui să îşi asume propunerile în faţa electoratului. Pachetul trimis spre aprobare cuprinde multe dintre reformele împotriva cărora grecii au votat la referendum. Ba mai mult, tăterile sunt chiar mari.

În orice direcţie priveşti pare un paradis. Locuinţe idilice, plaje perfecte şi ape cristaline. La jumătate de oră cu avionul de Atena, în insula Mykonos e greu de crezut că este criză. Turiştii nu resimt limitele impuse la bănci, iar plajele şi terasele sunt pline. Avantajele sunt evidente şi pentru unii localnici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Guvernul grec a transmis noul plan de reforme