Antena Meniu Search
x

Hamas: Douăsprezece morţi şi zeci de răniţi într-un atac asupra unei şcoli ONU din tabăra Jabalia

Război Israel - Hamas. Ministerul palestinian al Sănătăţii din Hamas a anunţat că 12 persoane au murit şi alte 54 sunt rănite în urma unui bombardament israelian care a lovit o şcoală ONU din tabăra de refugiaţi Jabalia, potrivit news.ro.

de Redactia Observator

la 04.11.2023, 13:51

Hamas: Douăsprezece morţi şi zeci de răniţi într-un atac asupra unei şcoli ONU din tabăra Jabalia
Hamas: Douăsprezece morţi şi zeci de răniţi într-un atac asupra unei şcoli ONU din tabăra Jabalia - Profimedia

Potrivit ministerului, 2.509 femei au murit, de asemenea, de la 7 octombrie.

12 persoane au murit în urma bombardamentului din tabăra Jabalia

Tot sâmbătă, Ministerul Sănătăţii al guvernului Hamas a anunţat că 12 persoane au fost ucise într-un bombardament israelian care a lovit o şcoală ONU unde se adăpostesc persoane strămutate, într-o tabără de refugiaţi din nordul Fâşiei Gaza.

"Douăsprezece martiri şi cel puţin 54 de răniţi până în prezent într-un bombardament care a vizat şcoala al-Fakhoura, care adăposteşte mii de persoane strămutate în tabăra de refugiaţi din Jabaliya", a precizat ministerul, la scurt timp după ce guvernul Hamas a anunţat lovitura efectuată de "ocupaţie (Israel, n.r.)".

Nu a putut fi obţinut un comentariu din partea Agenţiei ONU pentru refugiaţii palestinieni (Unrwa), care gestionează şcoala afectată.

La 2 noiembrie, Unrwa a anunţat că patru dintre şcolile sale din Fâşia Gaza, care adăpostesc persoane strămutate de război, au fost lovite de bombardamente care au făcut 23 de morţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Hamas: Douăsprezece morţi şi zeci de răniţi într-un atac asupra unei şcoli ONU din tabăra Jabalia