Antena Meniu Search
x

Video "I-am omorât pe toți!". O fată de 16 ani a fost ucisă de propriul tată, în timp ce-și apăra mama. Chinuit de gelozie, albanezul a vrut să-și omoare și fiul cel mic

Scene de groază în noaptea de sâmbătă spre duminică, în orașul Torremaggiore din provincia Foggia, Italia. Un albanez de 45 de ani, Taulant Malaj, a încercat să-și omoare soția, însă fiica lui de 16 ani, Gessica, a sărit să-și apere mama și a sfârșit înjughiată de propriul tată. La scurt timp după aceea, a ucis un comerciant de 51 de ani, Massimo De Santis, despre care credea că are o aventură cu soția lui, potrivit Corriere della Sera. Soția ucigașului, Tefta Malaj, în vârstă de 39 de ani, a fost rănită și este internată într-un spital din Foggia. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.05.2023, 11:21

Potrivit reconstrucției făcute de carabinieri, furia albanezului Taulant Malaj s-a dezlănțuit în jurul orei 2 dimineața. Bărbatul, brutar de meserie, l-a înjunghiat pe Massimo De Santis în interiorul unei clădiri din via Togliatti, unde locuiesc atât familia presupusului criminal, cât și italianul ucis. Brutarul, în chinurile geloziei și convins că De Santis are o aventură cu soția sa, l-a atacat pe bărbatul de 51 de ani în holul de la intrarea clădirii, scrie La Stampa.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și-a abandonat victima într-o baltă de sânge, apoi a plecat spre apartamentul său, în căutarea lui Tefta, soția sa, și ea tot din Albania. Ținând cuțitul de bucătărie în mână, ar fi lovit-o pe femeie, în ajutorul căreia, însă, a sărit Gessica, fiica lor de 16 ani. Fata, acționând ca un scut pentru mama ei, a fost lovită de tatăl ei. A fost rănită grav și a murit în drum spre spital. Scăpată din mâinile soțului, femeia a reușit să cheme poliția. Ajunși la fața locului, agenții l-au blocat pe bărbatul de 45 de ani care – potrivit anchetatorilor – rătăcea pe străzile din Torremaggiore. Se pare că își căuta al doilea copil, în vârstă de 5 ani, care nu era acasă la momentul tragediei.

Pe acelaşi subiect

"L-am tăiat, i-am omorât pe toți, chiar și pe fiica mea"

După ce a comis crimele, se pare că albanezul Taulant Malaj a filmat victimele cu telefonul său mobil. În videoclipul care conține imagini cumplite și care ar circula în unele chat-uri Whatsapp, potrivit ANSA, el se adresează soției sale rănite în albaneză. El se prezintă cu numele său, apoi arată către cadavrul lui Massimo De Santis, în vârstă de 51 de ani: "Vedeți asta aici, el este italianul". Apoi, adaugă, "Mi-am iertat deja soția o dată, el este al doilea""L-am tăiat, i-am omorât pe toți, chiar și pe fiica mea, vezi aici", continuă el insultându-și soția de 39 de ani care stă întinsă, rănită, lângă trupul fiicei sale. Atunci, urlând, Malaj se întreabă unde este "copilul", fiul de 5 ani pe care nu l-a găsit acasă dar pe care, potrivit anchetatorilor, încerca să-l omoare: "Încă nu am terminat, nu a venit nimeni, nici măcar poliția".

În urma atacului, Tefta Malaj a fost internată la spitalul din Foggia. Nu a fost rănită grav, dar este în stare de șoc, după ce fetița ei de 16 ani, elevă de liceu, a fost înjunghiată în fața ochilor ei. Băiețelul de 5 ani al familiei a fost încredințat temporar unchilor săi.

Taulant Malaj a fost arestat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » "I-am omorât pe toți!". O fată de 16 ani a fost ucisă de propriul tată, în timp ce-și apăra mama. Chinuit de gelozie, albanezul a vrut să-și omoare și fiul cel mic