Galerie foto

Imagini cu cel mai înalt hotel din lume, aflat la 632 de metri înălţime. Cât costă o noapte de cazare în cea mai luxoasă cameră

De Larisa Andreescu.
Publicat: 18.07.2021, 14:22.
Actualizat: 18.07.2021, 14:26

Hotelul J din Turnul Shanghai, deschis oficial în data de 19 iunie, nu este doar o altă proprietate de ultimă generație, considerat a fi cel mai înalt hotel din lume. 

Cel mai înalt hotel din lume

Imagini cu cel mai înalt hotel din lume, aflat la 632 de metri înălţime

Profimedia

Hotelul J ocupă etajele superioare ale Turnului Shanghai, cea mai înaltă clădire din toată China, având 632 de metri înălţime. Are 165 de camere, dintre care 34 sunt apartamente.

VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI CU INTERIORUL HOTELULUI

Oaspeţii beneficiază de atenţia unui majordom personal 24/7, o piscină interioară, articole de toaletă de la Hermes și Diptyque, căzi în formă de petală de magnolie, un centru spa de lux cu accent pe tratamentele Reiki și seturi complete de ceai chinezesc în fiecare cameră. Hotelul are patru tipuri de apartamente, cel mai scump fiind cel de 380 de metri pătrați. Pe lângă dormitor, suita include un salon, un birou, bucătăria, zona de fizioterapie și o cameră doar pentru depozitarea hainelor.

Citește și:

Cea mai ieftină cameră costă aproximativ 557 de dolari pe noapte, în timp ce suita J, considerată cea mai spectaculoasă şi elegantă, ajunge la preţul de 10.457 de dolari pe noapte. Hotelul deţine, de asemenea, şapte restaurante diferite, inclusiv unul cu specific cantonez, numit Heavenly Jin, poziţionat la etajul superior. Celelalte localuri includ specific japonez, italian sau oferă doar servirea ceaiului de după-amiază.

Hotelul J este deținut de Jin Jiang International, una dintre cele mai mari companii de hoteluri și turism din China.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.