Antena Meniu Search
x

Imagini cu conţinut sexual explicit, după ce ecranele unui aeroport din Rio de Janeiro au fost atacate de hackeri

Pasagerii care aşteptau vineri o cursă pe aeroportul Santos Dumont din Rio de Janeiro, Brazilia, au fost uimiţi când imagini din filme pentru adulţi au apărut brusc pe ecranele publicitare, relatează AFP.

de Redactia Observator

la 28.05.2022, 15:33

Imagini cu conţinut sexual explicit, după ce ecranele unui aeroport din Rio de Janeiro au fost atacate de hackeri
Imagini cu conţinut sexual explicit, după ce ecranele unui aeroport din Rio de Janeiro au fost atacate de hackeri - Twitter

Vestea pirateriei informatice s-a răspândit rapid pe reţelele de socializare, fotografiile făcute de călători arătând imagini cu conţinut sexual explicit pe ecrane. "Se pare că mulţi au ratat zborul astăzi", a glumit un internaut. "Bine aţi venit pe aeroporn Santos Dumont", a scris altul pe Twitter.

Compania publică Infraero, care administrează aeroportul, a explicat că piratarea a vizat ecranele publicitare, şi nu ecranele de difuzare a informaţiilor despre zboruri, care se află în responsabilitatea unei alte companii. "Infraero a luat măsurile necesare şi a depus o plângere la poliţia federală. Ecranele în cauză vor rămâne oprite până când compania responsabilă le va garanta siguranţa", a mai spus Infraero.

În timp ce majoritatea internauţilor au găsit incidentul amuzant, alţii au fost şocaţi. "Câtă lipsă de respect! Vă imaginaţi oamenii care călătoresc cu copii?", a afirmat unul dintre internauţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Imagini cu conţinut sexual explicit, după ce ecranele unui aeroport din Rio de Janeiro au fost atacate de hackeri