Antena Meniu Search
x

Imagini înfiorătoare filmate la bordul unui avion AirAsia, la mii de metri altitudine: "Am crezut că o să mor!" - VIDEO

Scene cumplite au fost filmate într-un avion plin cu pasageri aflat în drum spre Perth, Australia, la mii de metri altitudine. Un episod violent de turbuleţe a făcut ca întreaga aeronavă să înceapă să tremure, cu tot cu scaune şi oamenii aşezaţi pe ele, timp de câteva zeci de secunde.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.07.2021, 17:25

Imagini înfiorătoare filmate la bordul unui avion AirAsia, în timpul zborului: Am crezut că o să mor - caputra video La Repubblica

Din senin, zborul s-a transformat în coşmar, la mii de metri deasupra pământului. Din cauza turbulențelor, aeronava companiei AirAsia a început să tremure timp de câteva zeci de secunde, care au părut, însă, interminabile.

Înspăimântat, unul dintre pasageri a filmat cu telefonul mobil momentele trăite la bordul avionului, care părea că nu se vor mai termina vreodată.

"Am crezut că mor", a declarat bărbatul, potrivit publicației La Repubblica. Din fericire, atât el, cât și ceilalți pasageri au ajuns teferi la destinație. Bărbatul le-a mai spus jurnaliștilor agenției Reuters, care a și publicat imaginile, că speră să nu mai retrăiască astfel de momente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Imagini înfiorătoare filmate la bordul unui avion AirAsia, la mii de metri altitudine: "Am crezut că o să mor!" - VIDEO