Antena Meniu Search
x

Imagini inedite cu maimuţe din Japonia, care vor să evite orice contact cu zăpada (Video)

Mulţi macaci japonezi fac o adevărată demonstaţie de echilibristică pe cabluri, în mijlocul iernii, ca să nu se atingă de zăpadă! Maimuţele au fost surprinse în nordul Japoniei, iar imaginile au devenit virale.

Imagini cu macaci japonezi, Soluţia maimuţelor ca să nu meargă prin zăpadă
Imagini inedite cu macaci japonezi! Soluţia maimuţelor ca să nu meargă prin zăpadă - Twitter

Mai multe maimuţe fac o adevărată demonstaţie de echilibristică pe cabluri, în mijlocul iernii, ca să nu se atingă de zăpadă! Animalele au fost surprinse în nordul Japoniei, iar imaginile au devenit virale.

Imaginile cu zeci de macaci japonezi care merg în şir indian pe cabluri pentru a evita să meargă prin zăpadă au strâns peste un milion de vizualizări pe Twitter.

Video-ul a fost publicat de utilizatorul @baritone_666, care a primit imaginile de la mama sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia a surprins maimuţele care au vrut cu orice preţ să evite zăpada în zona rurală Mutsu, la peste 600 de kilometri de Tokyo.

Cunoscuţi şi ca maimuţe de zăpadă, macacii japonezi au devenit celebre pentru obiceiul lor de-a se relaxa în izvoare de apă caldă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Imagini inedite cu maimuţe din Japonia, care vor să evite orice contact cu zăpada (Video)