Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini ȘOCANTE! 13 indivizi au "vânat" un tânăr de 18 ani pe străzile din Manchester, după care l-au lovit cu CUȚITE și CIOCANE până l-au omorât (VIDEO)

Presa britanică publică, astăzi, imagini surprinse pe strâzile din Manchester, unde un tânăr de 18 ani, de origine libaneză, a fost "vânat" de 13 indivizi, care apoi l-au atacat cu cuțite și ciocane până l-au omorât.

de Redactia Observator

la 08.08.2017 , 21:22

Presa britanică publică, astăzi, imagini surprinse pe strâzile din Manchester, unde un tânăr de 18 ani, de origine libaneză, a fost "vânat" de 13 indivizi, care apoi l-au atacat cu cuțite și ciocane până l-au omorât.

Potrivit Daily Mirror, imaginile surprind ultimele clipe din viața lui Abdul Wahab Hafidah (18 ani), care a fost "vânat ca un animal" pe o stradă aglomerată din centrul Manchesterului, în luna mai a anului trecut.

Treisprezece tineri care făceau parte dintr-o bandă l-au urmărit pe Abdul Wahab Hafidah, pe strada Westwood, în cartierul Moss Side, folosindu-se și de biciclete și de două mașini.  

Articolul continuă după reclamă

Pe acelaşi subiect

După ce l-au alergat aproximativ 15 minute, una dintre mașinile care îl urmărea l-a trântit l-a pământ, moment în care a fost atacat cu cuțite și ciocane. Tânărul libian a fost transportat la spital, însă a murit în ziua atacului. El fusese înjunghiat de două ori în gât.

Imaginile șocante au fost prezentate în cadrul procesului celor 13 agresori, cu vârste cuprinse între 14 și 20 de ani, care au fost găsiți vinovați de omucidere.

Mobilul atacului nu este dezvăluit de presa britanică, însă această tragedie se pare că a dus la o alta: atacul terorist din 22 mai, de la concertul cântăreței Ariana Grande, soldat cu 22 de morți și cel puțin 60 de răniți.

La scurt timp după producerea tragediei din luna mai, sora lui Salman Abedi, autorul atentatului, a dezvăluit că bărbatul în vârstă de 22 de ani era supărat din cauza morții lui Abdul Wahab Hafidah, în urmă cu un an.

De asemenea, potrivit unui prieten al lui Salman Abedi, acesta era animat de o 'dorință de răzbunare' după moartea prietenului lui de origine libiană.

'Acea crimă a suscitat de atunci un sentiment de furie în rândul tinerilor libieni din Manchester și mai ales din partea lui Salman, care și-a exprimat clar dorința de răzbunare. Noi am reușit să-i calmăm pe tinerii din cartier, care se simțeau vizați de atac în calitate de musulmani, dar se pare că Salman nu a uitat incidentul. Eu personal am discutat cu el și am încercat să-l conving că este vorba doar de un act criminal', a spus apropiatul familiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » Imagini ȘOCANTE! 13 indivizi au "vânat" un tânăr de 18 ani pe străzile din Manchester, după care l-au lovit cu CUȚITE și CIOCANE până l-au omorât (VIDEO)