Antena Meniu Search
x

Video Imagini terifiante arată cum valuri uriaşe de până la 30 de metri spulberă o navă de croazieră de lux, în largul Antarcticii

Clipe de coşmar pentru pasagerii unui vas de croazieră prins în mijlocul unei furtuni. Imaginile impresionante arată momentul în care vânturile puternice de 185 de kilometri pe oră au stârnit valuri uriaşe de până la 30 de metri, lovind nava de lux. 

de Redactia Observator

la 04.01.2024, 09:08

Vezi și

Vasul de croazieră Atlas World Voyager traversa Pasajul Drake - locul în care oceanele Atlantic și Pacific converg între vârful cel mai sudic al Americii de Sud și Antarctica - când a fost prins într-o furtună teribilă. Noi imagini terifiante arată momentul în care vânturile puternice de 185 de kilometri pe oră au stârnit valuri uriaşe de până la 30 de metri, spulberând nava de lux și acoperind puntea cu apă înghețată. În urma furtunii, vasul de croazieră a fost inundat, iar mesele, scaunele şi şezlongurile începuseră să plutească. 

Din fericire, echipajul a gestionat situaţia cu calm, iar în cele din urmă nava a ajuns în siguranţă la destinaţie. Potrivit Daily Mail, nava World Voyager este echipaăt cu un sistem sonar de top, care îi permite să navigheze în regiuni polare potențial periculoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Imagini terifiante arată cum valuri uriaşe de până la 30 de metri spulberă o navă de croazieră de lux, în largul Antarcticii