Antena Meniu Search
x

Impact dezastruos între un autobuz cu 15 pasageri şi un camion, în Bolivia. 14 oameni au murit, între care un minor

În total, 14 persoane şi-au pierdut viaţa şi alte două au fost rănite joi în urma ciocnirii dintre un camion şi un autobuz pe un drum aglomerat din sud-vestul Boliviei, a anunţat poliţia.

de Redactia Observator

la 05.04.2024, 08:06

- Twitter

"Paisprezece persoane au murit, nouă femei, patru bărbaţi, un minor, şi două persoane au supravieţuit", a declarat presei un responsabil al poliţiei locale, Julio Larrea.

Accidentul s-a produs pe o rută aglomerată care leagă oraşele andine Oruro şi Potosi. Potrivit aceleiaşi surse, şoferul camionului, încărcat cu sare, a intrat pe sens contrar şi a lovit vehiculul de pasageri care venea în faţă.

"Aglomeraţia pe banda de mers, viteza excesivă, precum şi lipsa de prudenţă" au stat la originea accidentului, a afirmat la faţa locului un alt responsabil al poliţiei locale, Adet Cabrera, pentru canalul de televiziune privat Red Uno, potrivit Agrerpres. Şoferul camionului, care a supravieţuit accidentului, a fost transportat la o clinică privată sub paza poliţiei, potrivit aceleiaşi surse.

Autobuzul transporta 15 persoane, printre care şoferul decedat în accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Impact dezastruos între un autobuz cu 15 pasageri şi un camion, în Bolivia. 14 oameni au murit, între care un minor