Antena Meniu Search
x

Galerie foto Inaugurare fastuoasă la Moscova. S-a deschis primul restaurant "Gustos şi atât", varianta rusească a McDonald's

Duminică, restaurantele care înlocuiesc gigantul McDonald's şi-au deschis porţile în Moscova sub un nou proprietar rus şi un nou nume: Vkusno & tochka, care se traduce prin "Gustos şi atât". Se vor deschide iniţial 15 restaurante rebranduite în capitală şi în împrejurimi, relatează Reuters, potrivit Mediafax.

de Redactia Observator

la 12.06.2022, 17:32

Gigantul american McDonald s-a retras de pe piaţa din Rusia după ce ţara a invadat Ucraina. "Gustos şi atât" reprezintă un test pentru economia rusescă care încercă să se recupereze după sancţiunile impuse de Occident.

Înlocuitor rusesc pentru gigantul McDonald's

Oleg Paroev, directorul executiv al "Gustos şi atât", a declarat că firma intenţionează să redeschidă 200 de restaurante în Rusia până la sfârşitul lunii iunie şi toate cele 850 până la sfârşitul verii.

Lanţul de fast-food rebranduit va păstra vechiul interior McDonald's, dar va elimina orice referire la vechiul nume, a declarat Paroev.

"Scopul nostru este ca oaspeţii noştri să nu observe o diferenţă nici în ceea ce priveşte calitatea, nici în ceea ce priveşte ambianţa", a declarat Paroev la o conferinţă de presă ce a avut loc în primul restaurant McDonald's deschis în Moscova în 1990.

Paroev a spus că firma va păstra "preţuri accesibile", dar nu a exclus ca acestea să crească uşor pe termen scurt. Alexander Govor, noul proprietar al lanţului, a declarat că firma are 51.000 de angajaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Inaugurare fastuoasă la Moscova. S-a deschis primul restaurant "Gustos şi atât", varianta rusească a McDonald's