Antena Meniu Search
x

Video Incendii de amploare în Texas şi California, izbucnite la o rafinărie şi un depozit de mobilă. Pompierii au luptat câteva ore cu flăcările

Incendii de amploare, din fericire fără victime, în două dintre cele mai mari state federale americane, Texas şi California. 5 persoane au ajuns la spital după ce un sector al unei rafinării de lângă Houston a fost cuprins de flăcări.

de Redactia Observator

la 06.05.2023, 12:22

Vezi și

Un nor uriaş de fum negru putea fi văzut de la mare distanţă, iar circulaţia pe şoselele din apropiere a fost oprită. Poliţia locală a precizat că răniţii nu sunt în stare gravă şi au fost internaţi mai mult ca o măsură de precauţie.

Cu câteva ore mai devreme, un mare depozit de mobilă a fost distrus de flăcări într-un oraş din California. Focul s-a extins rapid, iar pompierii au luptat mai bine de 6 ore până au reuşit să-l stingă. Nimeni nu a fost rănit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Incendii de amploare în Texas şi California, izbucnite la o rafinărie şi un depozit de mobilă. Pompierii au luptat câteva ore cu flăcările