Antena Meniu Search
x

Incident dramatic într-un avion cu 324 de pasageri la bord! Cei doi piloți, aflați într-o relație, s-au certat și au lăsat aeronava nesupravegheată în timpul unui zbor de 9 ore

Doi piloți ai companiei Jet Airways au fost concediați, după ce s-au certat în timpul unei curse de la Londra la Mumbai, cu 324 de pasageri la bord.

Doi piloți ai companiei Jet Airways au fost concediați, după ce s-au certat în timpul unei curse de la Londra la Mumbai, cu 324 de pasageri la bord.

Potrivit Daily Mail, care citează presa locală, cei doi, un bărbat și o femeie, aveau o relație, fără a fi căsătoriți, iar în noaptea de Anul Nou se aflau la comanda unei aeronave cu 324 de pasageri la bord.

La scurt timp după decolare, între cei doi a izbucnit o ceartă, bărbatul pălmuind-o pe femeie, co-pilotul său, aceasta părăsind cabina în lacrimi.

Pe acelaşi subiect

Femeia a fost convinsă de ceilalți membri ai echipajului să revină în cockpit, pentru a-și relua îndatoririle, însă aceasta a părăsit cabina din nou, la scurt timp.

Potrivit martorilor, și pilotul principal ar fi ieșit din cabină, lăsând aeronava pe pilot automat.

Compania indiană a lansat o anchetă, iar cei doi au fost concediați cu efect imediat. Potrivit unui comunicat, a fost vorba despre "o neînțelegere, care s-a rezolvat rapid, pe cale amiabilă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Incident dramatic într-un avion cu 324 de pasageri la bord! Cei doi piloți, aflați într-o relație, s-au certat și au lăsat aeronava nesupravegheată în timpul unui zbor de 9 ore