Antena Meniu Search
x

Incident la Capitoliu: Doi poliţişti loviţi de o maşină. Autorul atacului a murit

Doi agenţi de poliţie au fost răniţi, vineri după-amiază, după ce au fost loviţi cu un vehicul, într-un incident produs la Capitoliu.

de Redactia Observator

la 02.04.2021, 22:34

Incident la Capitoliu: Doi poliţişti loviţi de o maşină. Clădirea şi împrejurimile, izolate - captura video

Update: Individul care a lovit cu un vehicul agenţi de poliţie, în incidentul produs la Capitoliu, a murit în urma rănilor suferite prin împuşcare, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate citate de agenţia Associated Press.

Autorul atacului de la Capitoliu a murit

Individul era în stare critică după ce fusese împuşcat de poliţie şi a decedat în drum spre spital, au declarat sursele citate. Autorităţile încearcă să afle motivul atacului, dar, potrivit informaţiilor preliminare, individul nu face parte din niciun grup terorist internaţional.

Doi agenţi de poliţie au fost răniţi, vineri după-amiază, după ce au fost loviţi cu un vehicul, într-un incident produs la Capitoliu, iar autorităţile anunţaseră că un suspect a fost reţinut. Unul dintre agenţii de poliţie răniţi este în stare gravă.

Pe acelaşi subiect

Ştire iniţială: Clădirea Capitoliului din Statele Unite şi străzile din împrejurimile Washington DC sunt izolate după ce poliţia a avertizat cu privire la "o ameninţare externă de securitate", scrie BBC.

"Poliţia Capitoliului răspunde la punctul de acces de nord, din zona Bulevardului Constituţiei; există informaţii că un individ a lovit cu un vehicul doi agenţi de poliţie", au anunţat reprezentanţii poliţiei.

Poliţia Capitoliului a informat că un suspect a fost reţinut după ce a lovit doi ofiţeri de Poliţie cu o maşină. Suspectul şi doi ofiţeri au fost transportaţi la spital, precizează Poliţia. Imagini filmate din afara Capitoliului arată o maşină care pare să se fi lovit de o baricadă ce înconjoară complexul. 

Şoferul vehiculului a fost imobilizat şi reţinut. "Ambii agenţi de poliţie au fost răniţi. Cei doi agenţi şi suspectul au fost transportaţi la spitale", mai precizează Poliţia Capitoliului.

Conform unor surse citate de CNN, în apropierea sediului Congresului SUA au fost auzite focuri de armă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Incident la Capitoliu: Doi poliţişti loviţi de o maşină. Autorul atacului a murit