Antena Meniu Search
x

Video "Îngerul mării" din Italia e român. Alin a salvat mai mulţi oameni de la înec, ultima dată a scos din valuri un băiat de 13 ani

Un român stabilit în Italia este supranumit Îngerul mării, după ce a salvat mai mulţi oameni de la înec. Ultima intervenţie românului pe nume Alin Stoian a fost în weekend când a scos din apă un băiat de 13 ani, cu doar câteva clipe înainte ca acesta să se înece.

de Redactia Observator

la 13.06.2023, 21:44

Vezi și

La fața locului au sosit mai mulţi paramedici, iar băiatul a fost dus la spital în stare gravă, dar stabilă. Românul este salvamar în regiunea Ostia din 2021 şi nu este prima dată când salvează o viaţă. De altfel, acesta este cunoscut pentru că intervine şi îşi ajută colegii, chiar şi când incidentele au loc în zone pe care nu le supraveghează personal. 

Datorită curajului său şi a numărului mare de vieţi salvate în ultimii ani, Alin Stoian a fost decorat de către Primăria din Roma. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » "Îngerul mării" din Italia e român. Alin a salvat mai mulţi oameni de la înec, ultima dată a scos din valuri un băiat de 13 ani