Antena Meniu Search
x

Video Iranul se laudă cu noul ”oraș al rachetelor”. Arsenalul prezentat la televiziunea publică

Iranul a difuzat luni imagini şi o înregistrare video cu o nouă ”cetate a rachetelor”, o instalaţie în care se află rachete de croazieră, rachete balistice şi echipament de ”război electronic”, relatează Reuters.

de Redactia Observator

la 16.03.2021, 13:39

Iranul se laudă cu noul ”oraș al rachetelor”. Arsenalul prezentat la televiziunea publică
- Twitter

Această instalaţie, al cărei loc nu a fost dezvăluit, este prezentată în cadrul unui reportaj difuzat la televiziunea publică. Potrivit comandantului Marinei din cadrul Corpului Gardienilor Alireza Tangsiri, instalaţia dispune de un echipament în măsură să detecteze ”semnale” inamice, potrivit news.ro.

Între echipamentele de ”război electronic” se află radare, dispozitive de supraveghere, de simulare şi de bruiaj. ”Ceea ce vedem azi este o mică parte a marei şi vastei capacităţi de rachete a Forţelor navale ale Gardienilor Revoluţiei”, declară comandantul Corpului Gardienilor Revoluţiei, armata ideologică a Republicii islamice, Hossein Salami.

Iranul a anunţat anul trecut că a construit un anumit număr de ”cetăţi de rachete” subterane de-a lungul coastei iraniene la Golful Persic

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Iranul se laudă cu noul ”oraș al rachetelor”. Arsenalul prezentat la televiziunea publică