Antena Meniu Search
x

Ivanka Trump, criticată pentru fotografia în care părea că este om de știință

Internauţii pot fi, într-adevăr, nemiloşi. Ivanka Trump o simte pe propria piele.

Vezi și

Internauţii pot fi, într-adevăr, nemiloşi. Ivanka Trump o simte pe propria piele. Fiica preşedintelui american este criticată după ce, într-o vizită la un laborator de cercetare, s-a fotografiat în ipostază de om de ştiinţă.

Este fotografia care a declanşat furtuna. În halat alb, cu mănuşi şi ochelari de protecţie, Ivanka Trump arată ca un om de ştiinţă în timp ce toarnă ceva dintr-o ebrubetă în alta. Concentrată şi cu buzele puţin ascuţite, în mijlocul savanţilor de la Centrul de Ştiinţe din Iowa, pare că este unul dintre ei.

Acest utilizator o compară cu o Păpuşă Barbie deghizată în om de ştiinţă, în timp ce un un altul a înlocuit eprubetele cu doi dinozauri din jucărie. "Trebuie să aflu cine este adevăratul meu tată", se arară într-o postare care a făcut înconjurul lumii. Într-un alt fotomontaj Ivanka pare să conducă un experiment pentru a-i salva părul tatălui său. Unui utilizator român, episodul i-a amintit chiar de... Elena Ceauşescu.

De la începutul mandatului lui Donald Trump, Ivanka acţionează ca un ambasador de imagine pentru tatăl său. Luna trecută a condus delegaţia americană la Olimpiada de iarnă din Coreea de Sud. La fel ca tatăl său, tânăra de 36 de ani nu se bucură, însă, de prea multă popularitate. Mulţi o critică pentru că încearcă să o copieze pe fosta primă doamnă Michelle Obama. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Ivanka Trump, criticată pentru fotografia în care părea că este om de știință