Antena Meniu Search
x

Video Joseff Rivas sau John Englezul, interlopul ucis în Malta de membrii unui clan din Bucureşti, plănuise în urmă cu 20 de ani să o răpească pe Victoria Beckham

Reglare de conturi între interlopi români în Malta. Unul dintre cei mai temuţi recuperatori din Constanţa, John Enghezul, a fost înjunghiat în inimă de membrii unui clan din Bucureşti. Autorităţile malteze au reţinut trei români şi suspectează că atât agresorii, cât şi victima se aflau în Malta la pont. În urmă cu 20 de ani, John Englezul a fost arestat în Marea Britanie pentru că ar fi plănuit răpirea Victoriei Beckham. 

de Redactia Observator

la 08.12.2022, 19:54

Vezi și

Asasinatul a avut loc ziua în amiaza mare, pe o terasă din oraşul maltez Floriana. Joseff Rivas sau John Englezul, aşa cum era cunoscut în Constanţa, a fost înjunghiat în inimă, spun autorităţile malteze, care au reţinut trei români, cel mai probabil membrii clanului Chira din Bucureşti.

Plănuise să o răpească pe Victoria Beckham

Jurnalist maltez: Victima îşi petrecea timpul între Londra şi România, dar există documente de la Tribunalul din Malta care arată că în 2014 a lucrat și în Malta într-un centru de divertisment. Investigaţiile ulterioare au arătat că a avut probleme cu legea întrecut, ziarele româneşti îl descriu ca fiind un criminal periculos.

Potrivit puţinelor informaţii oferite de maltezi, asasinatul pare mai degrabă o reglare de conturi, cei trei români şi Joseff Rivas fiind văzuţi de multe ori împreună. Este posibil ca cei patru să se fi aflat în Malta pentru a recupera o sumă de bani de la un om de afaceri.

În România, lui Joseff Rivas i se dusese faima de recuperator. În 2015 a fost arestat la Constanţa pentru că a sechestrat şi torturat patronul unui local din Mamaia Nord, căruia i-ar fi furat şi o sută de mii de euro. Stabilit în Eforie Nord, unde are un copil, bărbatul a lucrat în Constanţa ca agent de pază în cluburi.

În 2002, Rivas a fost arestat în Marea Britanie pentru că, alături de alte patru persoane a plănuit răpirea Victoriei Beckham şi ar fi vrut să ceară răscumpărare pentru eliberarea ei aproximativ 8 milioane de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Joseff Rivas sau John Englezul, interlopul ucis în Malta de membrii unui clan din Bucureşti, plănuise în urmă cu 20 de ani să o răpească pe Victoria Beckham