Antena Meniu Search
x

Video Kate Middleton, alături de cei trei copii, într-o fotografie postată de Familia Regală. Mesajul transmis de prinţesa de Wales

Familia regală din Marea Britanie vrea să îi liniştească pe fanii îngrijoraţi de starea de sănătate a prinţesei de Wales. O nouă fotografie în care apare Kate Middleton, alături de cei trei copii, a fost publicată pe reţele de socializare. 

de Redactia Observator

la 10.03.2024, 16:21

Vezi și

Imaginea a venit însoţită de un mesaj chiar de la prinţesă, în care a mulțumit publicului pentru sprijinul acordat în ultimele luni şi a urat femeilor o Zi a Mamei fericită. Viitoarea regină a Marii Britanii a apărut pentru prima dată în public, săptămâna trecută, după operaţia abdominală suferită în luna ianuarie. 

Deşi unii s-au bucurat să vadă că e bine, pe alţii imaginile surprinse de paparazzi nu i-au convins şi au acuzat că cea care apare în poze este defapt sora lui Kate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Kate Middleton, alături de cei trei copii, într-o fotografie postată de Familia Regală. Mesajul transmis de prinţesa de Wales