Antena Meniu Search
x

Kevin Spacey a fost pus sub acuzare în Marea Britanie, pentru agresiuni sexuale asupra unor bărbaţi

Actorul Kevin Spacey urmează a fi pus sub acuzare pentru abuz sexual de către trei bărbaţi, potrivit Procuraturii Coroanei din Marea Britanie.

de Redactia Observator

la 27.05.2022, 16:56

Kevin Spacey acuzat de abuz sexual
Ce actor de la Hollywood este pus sub acuzare pentru abuz sexual de către 3 bărbaţi - Profimedia

În prezent, lui Kevin Spacey, în vârstă de 62 de ani, i se aduc cinci capete de acuzare care datează din 2005 până în 2013, după o anchetă amănunţită condusă de către Poliţia Metropolitană. Trei dintre acestea se încadrează la abuz sexual, care ar fi avut loc în oraşele Londra şi Gloucestershire, scrie BBC.

Serie gravă de abuzuri sexuale direct din inima Hollywood-ului

Primele două acuzaţii vin din partea unui bărbat acum în vârstă de 40 de ani, în timp ce a doua posibilă victimă a actorului este în vârstă de 30 de ani şi susţine că ar fi fost abuzat în august 2008. A doua victimă a reclamat un caz grav de abuz sexual.

Acuzaţiile împotriva lui Kevin Spacey au fost autorizate de către Procuratură, însă actorul nu a putut fi încă pus sub acuzare oficial din cauza faptului că nu se află pe teritoriul Marii Britanii. Autorităţile nu au confirmat încă dacă actorul de cetăţenie americană va fi extrădat în Regatul Unit.

Kevin Spacey este un actor renumit, câştigător al două premii Oscar, faimos pentru rolurile interpretate în filmele „Seven”, „Baby Driver”, „LA Confidential” şi „American Beauty”, dar şi rolul din serialul „House of Cards” de pe Netflix.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Kevin Spacey a fost pus sub acuzare în Marea Britanie, pentru agresiuni sexuale asupra unor bărbaţi