Antena Meniu Search
x

Kevin Spacey, șapte noi acuzaţii de agresiune sexuală, la o lună după ce a fost declarat nevinovat în alt caz

Crown Prosecution Service, serviciul britanic responsabil cu procedurile judiciare din Anglia, tocmai a autorizat şapte noi acuzaţii de agresiune sexuală împotriva actorului Kevin Spacey în vârstă de 63 de ani, relatează Sky News, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 16.11.2022, 13:38

Potrivit Procuraturii Coroanei, faptele s-au petrecut între 2001 şi 2004
Kevin Spacey, șapte noi acuzaţii de agresiune sexuală, la o lună după ce a fost declarat nevinovat în alt caz - Shutterstock

Potrivit Procuraturii Coroanei, faptele s-au petrecut între 2001 şi 2004 şi au implicat relaţii sexuale neconsensuale între celebrul actor şi un bărbat, a cărui identitate nu a fost dezvăluită. Noile acuzaţii vin după ce Kevin Spacey a fost găsit nevinovat de agresiune sexuală luna trecută.

Juraţii unei instanţe civile din New York i-au respins acuzaţiile actorului Anthony Rapp la sfârşitul lunii octombrie, care l-a învinuit pe starul de la Hollywood că l-a atins nepotrivit în urmă cu 36 de ani în timpul unei seri în Manhattan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Kevin Spacey, șapte noi acuzaţii de agresiune sexuală, la o lună după ce a fost declarat nevinovat în alt caz