Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Locul celebru din Europa pentru care turiștii ar putea plăti taxă de acces. Cât o să coste un bilet pentru "poză perfectă"

Primăria Romei a declarat că ia în considerare introducerea unei taxe de acces la Fontana di Trevi. Măsura este încă analizată de oficiali şi vine în contextul în care se doreşte o redecere a turismului execesiv. 

de Redactia Observator

la 05.09.2024 , 08:37

Locul celebru din Europa pentru care turiștii ar putea plăti taxă de acces. Cât o să coste un bilet pentru "poză perfectă"
Locul celebru din Europa pentru care turiștii ar putea plăti taxă de acces. Cât o să coste un bilet pentru "poză perfectă"

Astfel, biletul de acces ar costa un euro pentru turişti, dar ar fi gratuit pentru locuitorii Romei. Mai mult, ar fi luată în calcul şi impunerea unor ore de acces pentru vizitatori. Totul vine după ce Veneţia a impus deja o taxă de 5 euro în acest an pentru turiştii de o zi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Locul celebru din Europa pentru care turiștii ar putea plăti taxă de acces. Cât o să coste un bilet pentru "poză perfectă"