Meniu
Search
x

Lucian Boncu, interlopul din Timișoara care a comandat asasinarea unui jurnalist, prins în Italia. Carabinierii l-au capturat și pe Sorin Udrea, care-l însoțea

Liderul interlop Lucian Boncu a fost capturat de carabinieri în localitatea Latina, de lângă Roma. Fugarul a fost ridicat în momentul în care s-a dus să-și depună actele pentru obținerea rezidenței. Carabinierii l-au ridicat și pe Sorin Udrea, care-l însoțea.

De Redactia Observator la 01.06.2021, 16:04

Lucian Boncu era însoțit de prietenul său, Sorin Udrea, interlopul care a plecat din țară în Italia, în 2016, înainte de sentința definitivă a Curții de Apel Timișoara care l-a condamnat la șase ani și opt luni de închisoare în dosarul de crimă organizată în care a fost inculpat.

Citește și:

Jurnaliștii de la pressalert.ro reamintesc că Sorin Udrea este cel care a ajutat-o pe fugara Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, să obțină acte de rezidență în Italia și că împreună cu Boncu au pus la cale o adevărată operațiune de decredibilizare și anihilare a procurorilor și polițiștilor care le-au făcut dosarele penale. 

Lucian Boncu a fost dat în urmărire săptămâna trecută

Lucian Boncu a fugit din țară vineri când a aflat că DIICOT a solicitat arestarea sa în dosarul în care a fost trimis în judecat pentru că a ordonat asasinarea jurnalistului Dragoș Boța.

Autoritățile italiene l-au reținut și pe Lucian Boncu și pe Sorin Udrea, aceștia fiind acum încarcerați și urmând să fie declanșate procedurile de extrădare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Lucian Boncu, interlopul din Timișoara care a comandat asasinarea unui jurnalist, prins în Italia. Carabinierii l-au capturat și pe Sorin Udrea, care-l însoțea