Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto "Lumea hocheiului plânge acum". Un jucător american a murit după un accident înfiorător: A fost tăiat la gât de patina unui adversar

Adam Johnson, un jucător de hochei pe gheață care activa pentru echipa Nottingham Panthers și-a găsit sfârșitul într-un accident tragic pe gheață, chiar în timpul unui meci. Arbitrii care au oficiat partida au decis să o întrerupă, iar Liga engleză a decis să amâne toate meciurile programate astăzi, transmite The Independent.

de Adrian Popovici

la 29.10.2023 , 15:43

"Nottingham Panthers regretă să anunţe că Adam Johnson a decedat în mod tragic în urma unui accident în timpul meciului de aseară de la Sheffield", a anunţat duminică echipa din prima ligă engleză, într-un comunicat.

După cum transmit reporterii din Marea Britanie, Johnson a avut un sfârșit tragic cauzat chiar de sportul care a fost pasiunea sa și i-a adus faima internațională. Mai exact, în timpul unei coliziuni cu un alt jucător în timpul meciulu de sâmbătă 28 octombrie, el a fost tăiat la gât de o patină, suferind "o urgență medicală majoră" după cum au descris medicii care au încercat să-l ajute.

La scurt timp după ce jucătorii din jur au observat că bărbatul era rănit și că pierdea sânge, au fost chemați și paramedicii să îi acorde primul ajutor. Colegii și adversarii au format un cerc în jurul lor. Ulterior, a fost dus la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic, iar moartea sa a fost anunțată public duminică dimineață.

Articolul continuă după reclamă

O tragedie în lumea sportului

Pe acelaşi subiect

"Adam, numărul nostru 47, nu a fost doar un jucător de excepție de hochei pe gheață, ci și un mare coechipier și o persoană incredibilă, cu toată viața în fața lui. Panterele ar dori să ne transmită gândurile și condoleanțele familiei lui Adam, partenerului său și tuturor prietenilor săi în acest moment extrem de dificil. Toți cei de la club, inclusiv jucători, personalul, conducere și proprietarii sunt devastați de vestea morții lui Adam", a transmis clubul pe X.

La scurt timp, fanii lui Adam și ai echipei au început să transmită condoleanțe familiei jucătorului trecut în neființă. "Atât de trist, ce veste groaznică", a scris unul dintre aceștia.

"Gânduri noastre sunt toată lumea afectată de tragicul incident. Vești cu adevărat groaznice despre o persoană care a făcute ce a iubit…. RIP", a transmis alt utilizator.

"Lumea hocheiului plânge acum că am pierdut o personalitate vibrantă. Gândurile noastre se duc la familie, la echipă și la toți cei care te-au cunoscut. RIP Adam." 

Adrian Popovici Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » "Lumea hocheiului plânge acum". Un jucător american a murit după un accident înfiorător: A fost tăiat la gât de patina unui adversar