Antena Meniu Search
x

Constantin Alexandru, fost luptător și antrenor de greco-romane la CS Rapid, a murit la 83 de ani

Doliu în sportul românesc. Fostul luptător şi antrenor Constantin Alexandru a încetat din viaţă la 83 de ani. Anunțul a fost făcut pe Facebook de Clubul Sportiv Rapid.

de Redactia Observator

la 03.10.2023, 14:58

Constantin Alexandru, fost luptător și antrenor de greco-romane la CS Rapid, a murit la 83 de ani - Facebook

"A încetat din viață, la 83 de ani, Constantin Alexandru, fost luptător și antrenor de greco-romane la CS Rapid. Multiplu medaliat la juniori si seniori în anii ’50-’60, Constantin Alexandru a avut o contribuție importantă, în 1962, la promovarea în Divizia A a echipei de greco-romane a Rapidului. La nivel de juniori a fost unul dintre cei mai buni antrenori din România. A descoperit numeroși sportivi de valoare, dintre care îi amintim pe Gheorghe Minea – bronz la mondialele de juniori și locul 7 la JO Moscova 1980, Laurențiu Iacob – bronz la europenele de juniori, Nicolae Tudor - campion național de juniori, Dănuț Staudt – multiplu campion național de juniori si Ionel Tase – maestru emerit al sportului, actual antrenor de greco-romane la CS Rapid. CS Rapid transmite condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească", este mesajul transmis pe pagina de Facebook a CS Rapid.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Constantin Alexandru a fost unul dintre cei mai buni antrenori din România

Multiplu medaliat la juniori şi seniori în anii '50-'60, Constantin Alexandru a avut o contribuţie importantă, în 1962, la promovarea în Divizia A a echipei de greco-romane a Rapidului.

La nivel de juniori a fost unul dintre cei mai buni antrenori din România. El a descoperit numeroşi sportivi de valoare, printre care se numără Gheorghe Minea - bronz la Mondialele de juniori şi locul 7 la JO Moscova 1980, Laurenţiu Iacob - bronz la Europenele de juniori, Nicolae Tudor - campion naţional de juniori, Dănuţ Staudt - multiplu campion naţional de juniori şi Ionel Tase - maestru emerit al sportului, actual antrenor de greco-romane la CS Rapid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » Constantin Alexandru, fost luptător și antrenor de greco-romane la CS Rapid, a murit la 83 de ani