Mădălina a fost omorâtă de soțul ei, pentru că a refuzat să se întoarcă în România. Adrian se săturase de Italia și voia acasă

De Veronica Micu.
Publicat: 09.12.2020, 13:55.
Actualizat: 10.12.2020, 17:03

Adrian Luminiță le-a povestit procurorilor italieni de ce și-a omorât soția, pe Mădălina, o tânără de numai 32 de ani, luni dimineață, la Pescia Fiorentina, o localitate Capalbio, regiunea Grosseto, Italia. 

Mădălina a fost omorâtă de soțul ei pentru că a refuzat să se întoarcă în România. Adrian se săturase de Italia și voia acasă

iltirreno.gelocal.it

Potrivit publicației La Nazione, bărbatul de 39 de ani ar fi mărturisit că se săturase de viața din Italia și voia să se întoarcă acasă, în România.

Doar că mai tânăra lui soție, Mădălina Luminiţă, nu era de acord cu asta.

În dimineața zilei de 7 decembrie, cei doi ar fi început să se certe din acest motiv.

Totul a escaladat până în momentul în care botoșăneanul a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o pe Mădălina de zece ori.

Tânără româncă, ucisă cu sălbăticie în Italia. Mădălina a fost omorâtă de soţul ei

lanazione.it

Adrian voia în România, Mădălina a refuzat

Adrian nu a putut explica ce s-a întâmplat.

"A avut un acces de furie. S-au iubit foarte mult și gelozia nu are nimic de-a face. Singurul moment în toți anii lor de logodnă și căsătorie a fost acesta: el a vrut să se întoarcă să lucreze acasă, în timp ce ea voia să rămână în Italia unde îi era bine şi se integrase în societate", a declarat avocatul românului.

Apărătorul lui Adrian Luminţă a confirmat faptul că şi clientul lui a fost rănit, ceea ce arată faptul că între el şi soţia lui a avut loc o luptă.

Bărbatul a fost rănit cu cuţitul în gât și abdomen.

Tânără româncă, ucisă cu sălbăticie în Italia. Mădălina a fost omorâtă de soţul ei

lanazione.it

Cu toate acestea, spune avocatul, Adrian "şi-a mărturisit fapta şi şi-a asumat toate responsabilitățile".

Tânărul urmează să fie audiat în faţa unui judecător, după ce va fi exterbat din spital.

După ce şi-a omorât soţia, Adrian ar fi încercat să foc casei

Reamintim că Mădălina a fost ucisă luni dimineaţă, într-o vilă de care soţii Luminiţă se îngrijeau de mai mulţi ani.

În jurul orei 6.00, între ea şi soţul ei Adrian a izbucnit o ceartă, în timpul căreia bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o pe româncă în zona abdomenului și în torace.

După ce şi-a omorât soţia, bărbatul de 39 de ani ar fi încercat să-şi dea foc sau să incendieze casa, pentru a acoperi urmele, cele două ipoteze fiind cercetate acum de procurori.

Cert este că Adrian a fost cel care a chemat carabinierii. Vezi VIDEO de la locul tragediei.

El a fost dus sub pază la spitalul din Orbetello, cu arsuri și răni ușoare.

Urme de arsuri au fost găsite inclusiv pe covor, susţin jurnaliştii italieni.

Mădălina a fost ucisă cu 10 lovituri de cuţit

Pentru Mădălina, însă, medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut să facă nimic. Tânăra de 32 de ani a fost găsită moartă, întinsă pe covor, între sufragerie și ușa de la intrare.

Femeia ar fi încercat să se apere de furia soţului, însă cele zece lovituri de cuţit nu i-au lăsat nicio şansă de supravieţuire.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.