Antena Meniu Search
x

Mamă de 50 de ani, batjocorită de propriul fiu, pe stradă. Femeia se întorcea din oraş

O femeie de 50 de ani a fost batjocorită pe stradă chiar de propriul fiu. Se întorcea spre casă din oraş, când bărbatul a sărit asupra ei.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 03.06.2019, 14:22

Femeia se întorcea din oraş când a fost atacată pe stradă
Femeia a fost batjocorită de propriul ei fiu - Profimedia

O femeie de 50 de ani a fost batjocorită pe stradă chiar de propriul fiu. Se întorcea spre casă din oraş, când bărbatul a sărit asupra ei.

Incidentul oribil s-a petrecut în Africa de Sud. Femeia se întorcea de la o tavernă din Mboya Village, Willowvale, în jurul serii, când a fost atacată chiar de fiul său. Bărbatul a apucat-o de mâini şi a târât-o de pe şosea pentru a nu fi văzut de alţi trecători.

Jackson Manatha, purtătorul de cuvânt al poliţiei a declarat: “Era în drum spre casă. Victima a simţit că cineva din spate grăbea pasul pentru a fi în ritm cu ea ea, dar a continuat să meargă. La un momentdat persoana din spate a apucat-o. A târât-o departe de drum, apoi a violat-o. Este de nedescris, un lucru condamnabil, mai ales că suspectul, violatorul trebuia să o protejeze, era fiul ei”.

Mama a trebuit să asiste la identificare şi să îndrepte arătătorul către propriul ei fiu, cel care a comis oribila scenă.

Conform Mirror, bărbatul ar avea aproape 30 de ani. El urmează acum să se prezinte la tribunal în urma acuzaţiilor de viol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Mamă de 50 de ani, batjocorită de propriul fiu, pe stradă. Femeia se întorcea din oraş