Antena Meniu Search
x

Mama cu cei mai mulţi copii din Marea Britanie a anunţat că e din nou însărcinată

Mama cu cei mai mulţi copii din Marea Britanie a anunţat că e din nou însărcinată. În vârstă de 44 de ani, Sue îşi doreşte ca pruncul pe carel poartă în ea să fie băiat, astfel încânt familia ei să aibă acelaşi număr de fete şi de băieţi.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.10.2019, 14:53

Mama cu cei mai mulţi copii din Marea Britanie a anunţat că e din nou însărcinată. În vârstă de 44 de ani, Sue îşi doreşte ca pruncul pe carel poartă în ea să fie băiat, astfel încânt familia ei să aibă acelaşi număr de fete şi de băieţi.

Noel și Sue Radford din localitatea Morecambe formează cea mai numeroasă familie din Marea Britanie, iar recent au anunțat că urmează să devină din nou părinți. Sue (44 de ani) a spus că este însărcinată a 22-a oară, deși anul trecut spusese că nu mai face copii.

Părinții au publicat un clip pe Youtube în care au arătat ecografia cu cea de-a 22-a sarcină a lui Sue. "Sunt însărcinată în aproape 15 săptămâni, iar, în curând, vom putea afla sexul bebelușului. Mă întreb dacă vom avea 11 fete și 11 băieți. Cred că va fi un băiețel.", a spus Sue.

Cei doi părinţi, scrie Sky News, sunt părinţii lui Chris, 30, 30 de ani, Sophie, 25, Chloe, 23, Jack, 22, Daniel, 20, Luke, 18, Millie, 17, Katie, 16, James, 15, Ellie, 14, Aimee, 13, Josh, 12, Max, 11, Tillie, 9, Oscar, 7, Casper, 6, Hallie, 3, Phoebe, 2, Archie, 18 luni şi Bonnie Raye, 11 luni.

Pe acelaşi subiect

În fiecare săptămână, părinții primesc alocații, în valoare de 170 de lire sterline. Ei își câștigă, însă, existența datorită brutăriei pe care o dețin, pentru a le oferi tuturor copiilor un trai decent și pentru a întreține vila cu 10 dormitoare. O casă pe care au cumpărat-o în 2004 cu 240.000 de lire sterline. 

În noiembrie 2018, Noel și Sue Radford au devenit părinții ai celui de-al 21-lea copil al familiei lor, o fetiță pe nume Bonnie Raye. La acea vreme, Sue spunea că ea și soțul ei nu își mai doresc alți copii. 

Noel a făcut vasectomie, după copilul numărul 9, dar mai târziu s-a răzgândit și a făcut procedura de reversibilitate. Pentru a putea să-și ducă copiii la școală, tatăl a cumpărat un microbuz cu 9 locuri.

În 1989, Sue a rămas însărcinată prima oară la doar 14 ani. A decis, la 14 ani, alături de iubitul ei de atunci, să păstreze copilul deoarece amândoi fuseseră dați spre adopție la naștere Al doilea copil, Sophie, s-a născut trei ani mai târziu, iar apoi Noel și Sue s-au căsătorit. 

Toți copiii lor sunt încântați să mai aibă un frate, care este cu trei decenii mai tânăr decât Chris, cel mai mare dintre ei, care are acum 30 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri externe » Mama cu cei mai mulţi copii din Marea Britanie a anunţat că e din nou însărcinată