Antena Meniu Search
x

O tânără mamă a trei copii a murit din greşeală după ce a inhalat gaz de brichetă

O tânără de 35 de ani, mamă a trei a copii, şi însărcinată cu al patrulea, a murit din greşeală după ce a inhalat gaz de brichetă.

O tânără de 35 de ani, mamă a trei a copii, şi însărcinată cu al patrulea, a murit din greşeală după ce a inhalat gaz de brichetă.

Tragedia s-a întâmplat în oraşul Oldham, Greater Manchester, acolo unde Kimberley Need, o tânără în vârstă de 35 de ani, locuia alături de iubitul ei şi de cei trei copii ai săi pe care îi avea dintr-o căsătorie anterioară.

În urmă cu câteva zile, tânăra mamă a trei copii şi însărcinată în patru luni cu al patrulea a fost găsită moartă în casă, chiar de iubitul ei.

Înainte de a se sinucide din greşeală, tânăra i-a trimis iubitului un ultim mesaj pe telefon: 'Love you always my sexy man (n.r. te voi iubi întotdeauna, bărbatul meu sexy)'.

Pe acelaşi subiect

Potrivit jurnaliştilor Daily Mail, tânăra însărcinată a murit după ce a inhalat gaz dintr-un spray cu care îşi încărca brichetele.

Mama a trei copii si insarcinata cu al patrulea, tanara a murit dupa ce s-a drogat cu gaz de bricheta

Surse din rândul anchetatorilor au anunţat că tânăra obişnuia să se drogheze cu gaz de brichetă încă de când avea numai 12 ani.

După ce a divorţat şi a început o nouă relaţie cu actualul iubit, femeia a avut o perioadă în care a fost fericită şi a renunţat la droguri, însă în ultima perioadă a suferit o depresie post-natală şi a continuat să se drogheze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » O tânără mamă a trei copii a murit din greşeală după ce a inhalat gaz de brichetă