Antena Meniu Search
x

Video Maratoane şi curse cu biciclete, în scop caritabil. Marile oraşe ale lumii, invadate de sute de oameni costumaţi în Moş Crăciun

Vin sărbătorile şi marile oraşe ale lumii au fost invadate de Moş Crăciuni. La Paris, Roma şi Mexico City, sute de oameni îmbrăcaţi în alb şi roşu au participat la maratoane şi curse cu biciclete, toate în scop caritabil.

de Redactia Observator

la 18.12.2023, 20:48

Vezi și

Călare pe biciclete, sute de oameni de toate vârstele, costumaţi în personajele principale ale iernii, au pedalat pe marile bulevarde din Roma. Plimbarea a bifat obiective precum Colosseumul şi Piazza Venezia. Banii strânşi au fost donaţi unei organizaţii care ajută copiii bolnavi. La Paris, Moş Crăciunii au participat la o cursă de 10 kilometri. Mulţi dintre participanţi au venit în costume croite chiar de ei, care de care mai năstruşnic.

Au fost 2.500 de participanţi, un record

"Perioada asta înseamnă să fii bun cu alţii, să zâmbeşti. Uitaţi ce succes am! Priviţi, nu-i aşa că viaţa e frumoasă?", spune un participant. Încurajaţi de confetti şi de baloane roşii, 3.500 de Moşi au alergat la cursa anuală din Pristina. De data aceasta, banii adunaţi vor fi folosiţi pentru a ajuta 250 de familii nevoiaşe din Kosovo. Voie bună a fost şi în capitala Mexicului, acolo unde cursa de Crăciun a fost organizată pentru al cincilea an la rând.

Au fost 2.500 de participanţi, un record. Familii întregi s-au aliniat la linia de start, unii cu copiii în cărucioare. Iar în mulţimea de alergători s-au strecurat şi participanţi cu patru picioare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Maratoane şi curse cu biciclete, în scop caritabil. Marile oraşe ale lumii, invadate de sute de oameni costumaţi în Moş Crăciun