Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tragedie cumplită în Marea Britanie! O femeie a fost găsită înjunghiată, iar soțul și cei doi copii ai lor, de 7 și 10 ani, au fost descoperiți morți pe o plajă

O femeie a fost găsită înjunghiată, iar soțul și cei doi copii ai lor au fost descoperiți morți pe o plajă, într-o localitate din Marea Britanie.

de Redactia Observator

la 06.03.2018 , 18:02

O femeie a fost găsită înjunghiată, iar soțul și cei doi copii ai lor au fost descoperiți morți pe o plajă, într-o localitate din Marea Britanie.

Tragedia s-a petrecut în orașul Twickenham, în apropiere de Londra.

O femeie de 47 de ani a fost găsită înjunghiată mortal la locuința ei din Twickenham, iar polițiștii l-au dat rapid în urmărire pe soțul acesteia.

Articolul continuă după reclamă

La scurt timp, trupurile neînsuflețite ale bărbatului (57 de ani) și celor doi copii ai lor, unul de 7 și celălalt de 10 ani, au fost descoperite pe o plajă, la Birling Gap, la o distanță de 90 de mile de locuința lor.

Pe acelaşi subiect

Birling Gap este un loc cunoscut pentru rata sinuciderilor.

Anchetatorii bănuiesc că este vorba despre o crimă, urmată de o sinucidere în masă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Tragedie cumplită în Marea Britanie! O femeie a fost găsită înjunghiată, iar soțul și cei doi copii ai lor, de 7 și 10 ani, au fost descoperiți morți pe o plajă