Antena Meniu Search
x

Maria, fetița româncă abuzată și ucisă în Italia, deshumată după 3 ani, pentru o nouă autopsie

Maria Ungureanu, fetița româncă abuzată și ucisă în Italia, va fi deshumată după 3 ani, pentru o nouă autopsie. Procurorii încearcă să aducă noi probe pentru a prinde criminalul, aflat încă în libertate.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 02.04.2019, 17:28

Maria Ungureanu într-o fotografie ținută de o protestatară
Procurorii au cerut deshumarea trupului Mariei Ungureanu, fetița româncă abuzată și ucisă în Italia - fanpage.it

Maria Ungureanu, fetița româncă abuzată și ucisă în Italia, va fi deshumată după 3 ani, pentru o nouă autopsie. Procurorii încearcă să aducă noi probe pentru a prinde criminalul, aflat încă în libertate.

Sunt 3 ani de la când Maria Ungureanu a fost găsită moartă, într-o piscină din San Salvatore Telesino, pe 19 iunie 2016. Anchetatorii au descoperit atunci că trupul fetiței de 9 ani prezenta și urme de abuz sexual.

Misterul unei crime, nerezolvat în 3 ani

Investigația a dus către un alt român, Daniel Ciocan, care a fost acuzat de crimă. Sora suspectului, de asemenea, a fost acuzată de implicare în acoperirea urmelor asasinatului.

De trei ori, cei doi, care se declară nevinovați, au fost aduși în fața justiției, iar de fiecare dată au scăpat, pe motiv că probele nu sunt suficiente.

Acum însă, anchetatorii italieni vin cu noi probe și vor să facă investigații genetice, pentru căuta ”urme biologice” pe un nasture, o pereche de pantaloni scurți și un tricou, haine care au fost găsite la locul crimei, spune notizie.it.

Procurorii au cerut exhumarea

Pentru asta, procurorii au făcut o cerere pentru ca și trupul copilei să fie deshumat, pentru a i se face din nou autopsia. Criminalul este, însă, în continuare, liber. Ancheta nu s-a oprit doar la tânărul care a fost și adus în fața justiției.

Procurorii italieni iau în calcul mai multe variante legate de identitatea criminalului. Inclusiv părinții au fost investigați, tatăl copilei fiind și el  pe lista suspecților.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Maria, fetița româncă abuzată și ucisă în Italia, deshumată după 3 ani, pentru o nouă autopsie