Antena Meniu Search
x

Video Maria, o adolescentă româncă de 17 ani, e dispărută de mai bine de un an, în Olanda. Poliția crede că este victima traficului de persoane

Anul trecut, în aprilie, Maria Drezaliu, o adolescentă româncă în vârstă de 17 ani, a dispărut dintr-o instituție de îngrijire aflată în Ossendrecht, o localitate din provincia Brabant de Nord, Olanda, și, de atunci, fata este de negăsit. În urmă cu câteva zile, polițiștii olandezi au arestat un bărbat, care ar fi implicat în dispariția româncei, relatează publicația Algemeen Dagblad.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.09.2023, 11:05

Maria Drezaliu a fost văzută ultima oară în 27 apeilie 2022, în Ossendrecht. În acea zi de miercuri, fata ar fi fost abordată de persoane din afara instituției de îngrijire în care stătea.

Maria a fost luată într-o mașină, de un bărbat chel și corpolent

Potrivit portalului olandez omroepbrabant.nl, românca se afla acolo, din cauza preocupărilor legate de traficul de persoane. Conform polițiștilor, Maria făcea sport în momentul în care a fost luată într-o mașină, de un bărbat chel și corpolent, în vârstă de aproximativ 40 de ani. Când a dispărut, fata purta un pulover negru de la Tommy Hilfiger, jambiere negre și pantofi sport negri Puma.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Maria are părul lung și negru, 1,68 metri înălțime și vorbește bine limba olandeză. Polițiștii iau în considerare posibilitatea ca adolescenta româncă să nu se mai afle în Olanda. Ba mai mult, se tem că fata ar fi ajuns o victimă a traficului de persoane. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Maria, o adolescentă româncă de 17 ani, e dispărută de mai bine de un an, în Olanda. Poliția crede că este victima traficului de persoane