Antena Meniu Search
x

Video "Maşina mea Ferrari nu poate merge pe aici!". Rod Stewart, furios din cauza gropilor de pe şosea. Cântărețul a pus mâna pe lopată și a ajutat la asfaltare

Rod Stewart a fost atât de nemulţumit de starea unui drum din apropierea locuinţei sale încât a angajat muncitori ca să-l repare şi a pus chiar el mâna pe lopată alături de ei. Într-o postare pe Instagram, cântăreţul de 77 de ani a explicat că, recent, o ambulanţă şi-a spart cauciucul în gropile de pe şosea. "Maşina mea Ferrari nici nu poate merge pe aici", a adăugat Stewart.    

de Redactia Observator

la 13.03.2022, 11:32

Vezi și

Imaginile dovedesc, într-adevăr, că drumul era într-o stare jalnică. Postarea a primit o mulţime de comentarii elogioase, mai ales din partea localnicilor. 

Consiliul local a promis că va remedia situaţia, deşi Rod Stewart a menţionat că drumul, aflat la câteva zeci de kilometri de Londra, este în această stare de ani de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » "Maşina mea Ferrari nu poate merge pe aici!". Rod Stewart, furios din cauza gropilor de pe şosea. Cântărețul a pus mâna pe lopată și a ajutat la asfaltare