Antena Meniu Search
x

Mașina șoferului român de TIR dispărut de 10 zile, găsită într-o benzinărie din Italia, la 700 de km de locul unde muncea

Mașina șoferului român de TIR dispărut de 9 zile a fost găsită într-o benzinărie din Italia, la 700 de km de locul unde muncea. Gheorghe Țănău a plecat pe 1 septembrie spre Sicilia, dar nu a mai ajuns.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 09.09.2020, 07:55

  • Gheorghe Țănău a plecat de acasă, din Prahova, pe 1 septembrie.
  • El trebuia să ajungă în Sicilia, unde e angajat șofer de TIR.

Un șofer de TIR din Prahova, Gheorghe Țănău, e dispărut de pe 1 septembrie și nimeni nu poate să dea de el. Bărbatul, care are 42 de ani și lucrează pentru o firmă din Sicilia, a plecat spre locul de muncă din Prahova, unde locuiește, și a vorbit ultima oară la telefon cu familia în noaptea de luni spre marți, pe 1 septembrie, când a spus că era la intrare în Ungaria.

Apoi nimeni n-a mai putut lua legătura cu el. Familia a alertat poliția și a încercat să afle orice informație folositoare. Comunitatea șoferilor români de TIR din Europa s-a mobilizat la rândul ei, încercând să găsească orice urmă a colegului lor.

Marți seara, la mai bine de o săptămână de când nimeni nu mai știa nimic de Gheorghe, mașina acestuia a fost găsită într-o benzinărie din Forli, în Italia. E parcata la 700 de km de locul unde ar fi trebuit să ajungă românul, în Sicilia, unde e angajat.

Carabinierii au fost anunțați și au început deja căutările în zonă, au întrebat deja rezidenții de lângă benzinărie, vor verifica și imaginile de pe camerele de supraveghere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Dacă v-aţi achiziţiona o maşină nouă, aţi opta pentru un autoturism electric?
Observator » Stiri externe » Mașina șoferului român de TIR dispărut de 10 zile, găsită într-o benzinărie din Italia, la 700 de km de locul unde muncea